Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Visszatérítés Törzsvevőknek

 

Go!Store CashBack - Visszatérítés Törzsvevőknek ?

http://gostore.hu/home/search/city - VÁSÁRLÁSKOR PÉNZVISSZATÉRÍTÉS - (jelenleg ~ 132.000 vásárlónak)

 

Visszatérítés kontra kedvezmény, avagy melyik a jobb Önnek?

Először is tegyük tisztába a két fogalmat. A kedvezmény azt jelenti, hogy kevesebbet fizet a vásárló. A visszatérítés pedig azt jelenti, hogy a teljes összeget kifizeti a vevő, majd ezután valamennyit visszakap valamilyen formában. Ezt a méltán népszerű Go!Store rendszerében úgy oldották meg , hogy valamennyi százalékot visszakap a vásárló a QR kódos azonosítóval ellátott mobil értéktárcájára vagy a lojalitás kártyájára.

Vállalkozói szemszögből

Ha a cégek oldaláról nézzük, akkor csak egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Vegyünk egy egyszerű példát. Tegyük fel, hogy egy bizonyos termék  1.000 forintba kerül és a példának okáért vegyünk 10% kedvezményt vagy visszatérítést alapul.

Abban az esetben, ha kedvezményt kap a vásárló, akkor a példa szerint a vásárló 900 forintot fog kifizetni, a fennmaradó 100 forint kedvezmény gyakorlatilag elveszik. Akár azt is lehet mondani, hogy  ez abszolút veszteség a cég részére, ami még mellé semmilyen formában sem írható le.

 

Visszatérítés a Go!Store rendszerében

Mivel a visszatérítésnél alapból a teljes összeget kifizeti a vásárló, így már pénzénél van a vállalkozás. A befolyt összeg függvényében ad visszatérítést a vásárlónak, a példánkból kiindulva 100 forint visszatérítés keletkezik. Mivel ez a visszatérítés hivatalosan kerül visszaadásra, így a 100 forint, mint hivatalosan elkönyvelhető költségként jelenik meg így, - bár minimális kiadással járt a cég részéről-, de még is több marad, mert van mit elköltségelni. 

 

Összességében nézve: A Go!Store magyar fejlesztésű rendszere mindezekre kiválóan alkalmas. Olyan kicsi a rendszer használatának költsége, hogy az előzőekben említett okok miatt anyagilag mindenképpen jobban jár a vállalkozás a visszatérítési rendszer alkalmazásával. Sőt! Mivel az így visszakapott pénzt a vásárló csak azoknál a vállalkozásoknál tudja felhasználni, amelyek szintén csatlakoztak a rendszerhez, így, egyre több visszatérő vásárlót is eredményez. Ezen kívül a kézzel fogható és újra felhasználható pénz visszatérítés következtében gyakorlatilag jelentős fogalomnövekedést lehet vele elérni, hiszen a vásárlók szívesebben mennek olyan helyre a pénzüket elkölteni, ahol pontosan tudják, hogy minden alkalommal visszakapnak.

Barátsággal üdvözli:

Vörös Gyula 
Visszatérítés Törzsvevőknek - Program

T: +36(20)3820028
E-mail: voros.gyula@gostore.gs