Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Visszatérő Törzsvevők (APP)?

Visszatérő Törzsvevők (APP)?

Az Univerzum nagyon hasonlít egy étteremhez abból a szempontból, hogy le kell adnod a rendelésedet, mielőtt bármi történhetne. A jelenlegi helyzeted is cselekvést kíván tőled ? - (Kérd a Visszatérő Törzsvevőidet - (100-3000 fő) - ITT)

1.Nem kell változtatnod a vásárlási szokásaidon, csak használd a személyes, Go!Store QR-kódodat/kártyádat minden egyes vásárlásod alkalmával, amely a Go!Store rendszerén belül történik.

2.A pénzvisszatérítés mértéke országosan és boltonként változik, mert ezt bizony az adott üzlet határozza meg, méghozzá százalékos arányban (jelenleg 1-17%).

3.A személyes kártyádra vagy mobilodra tetszőleges összeget te magad is feltölthetsz a bankkártyádról - (így természetesen visszatérítést kapsz  minden vásárlásodkor)

4.Az azonnal érkező pénzvisszatérítések, amelyek a Go!Store partnereinél történő vásárlásaid után járnak, folyamatosan költhető értéket eredményeznek.

5.Személyes adataid megadására nincs szükség, a regisztráció nem kötelező. A Go!Store rendszere biztosítja anonimitásodat a vásárlásaid során. 

6.Vásárlóként nem kerül semmibe, hogy hozzáférj a Go!Store szolgáltatásaihoz, a QR-kód/kártya használata ingyenes, nincs havidíja, nincs kezelési költsége és nincsenek tranzakciós díjak sem . 

Pénzt Ad Vissza ?. Igen, Minden vásárlásból. INFO: +36203820028 fényképe.

 

7.A Go!Store OR-kódot bárki egyszerűen továbbmásolhatja azért, hogy ő maga is részesüljön a visszatérítésekből saját vásárlásai után (... családtag, munkatárs stb.). Ehhez sem kell más, csak a Go!Store ingyenes, könnyen kezelhető mobilapplikációja - "Visszatérő Törzsvevők APP"

8.A pénzvisszatérítések sűrűn érkező forintjai a Go!Store "ÉrtékTárcád"-ban összegyűlnek, és bármilyen újabb termék megvásárlására, tetszőleges szolgáltatás igénybevételére felhasználhatóak, az egyre sokasodó Go!Store partnerüzletekben.

9.Go!Store ÉrtékTárcád tartalmát az okostelefonodra letöltött mobilapplikáción keresztül, vagy itt a weboldalon, saját információs pultodnál bármikor ellenőrizheted.

10.A Go!Store pénztárcádban összegyűjtött forintok elköltése után is jár a pénzvisszatérítés. 

+1A Go!Store kártya birtokosa grátisz ajándékként, ingyenesen jut hozzá a Magyar Turizmus kártya alapcsomagjához, amelynek valós értéke éves 6000 forint. Részleteket itt találod: www.hungarycard.hu 

A kártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető kedvezmények (a kártya érvényességi ideje - Korlátlan ideig)

  • 10-20% kedvezmény szálláshelyekenés éttermekben a mindenkori napi szobaárból (ún. rack rate), illetve az a'la carte fogyasztás árából. A kedvezmény a szállodai vagy éttermi számla végösszegéből jár.
  • 10-50% kedvezmény múzeumokban.
  • 10-30% kedvezmény strandokon és termálfürdőkben.
  • 20-100% kedvezmény rendezvényeken.
  • 10-50% kedvezmény kalandparkokban, színházakban, balatoni hajókon, stb.

 A startpisztoly eldördült, keress fel az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Barátsággal üdvözöl:

Vörös Gyula 
Visszatérő Törzsvevők APP

T: +36(20)3820028
E-mail: voros.gyula@gostore.gs